Yamaha XP560D TMAX TECH MAX (VERKOCHT)!!

Je bekijkt nu Yamaha XP560D TMAX TECH MAX (VERKOCHT)!!

Kenmerken

Type motor:Motorscooter
Motorvermogen (kW):35
Bouwjaar:2021
Kilometerstand:9799
Aantal Cilinders:2
Motorinhoud:562

Beschrijving

te koop : 2dehands motorscooter
merk : yamaha
type :xp560d tmax tech max
kleur : zwart
klasse :562cc
motor :Vloeistofgekoeld, Parallel twin-cylinder, EURO5, 4-takt, 4-kleppen, DOHC
vermogen:35kw/48pk (A2 rijbewijs)!!!
versnellingen :automaat
aandrijving :riem
onderhoud uitgevoerd
Extra opties : Alu Rempot deksels, Alu voetenplaten, Duo rugsteun, alu demper bescherming

De best verkopende motorscooter in heel Europa werd grondig geüpgraded met een in zijn klasse beste 7 inch TFT-kleurenscherm met volledige smartphone-connectiviteit om altijd contact te kunnen houden. De Full-map Garmin navigatie* zorgt ervoor dat u nergens te laat komt. Met een verwarmd zadel, verwarmde handgrepen, een elektrisch scherm en cruise control kunt u het hele jaar genieten van comfort in businessclass. (* Full-map Garmin navigatie vereist een abonnement met service en wordt niet in alle landen aangeboden. Sommige navigatiefuncties zijn niet in alle landen beschikbaar, neem contact op met Garmin voor informatie over de beschikbaarheid.)

De nieuwste TMAX Tech MAX wordt ook geleverd met een gloednieuw compact kuipwerk met een langer zadel en langere voetplaten die een nog comfortabelere rijpositie waarborgen. De stoere nieuwe voorkant en de aerodynamische voorvleugels geven hem een op de supersport geïnspireerde look en brengen de TMAX Tech MAX een stap dichter bij de motorwereld. De hoogwaardige componenten en de toonaangevende afwerking bevestigen wat u waarschijnlijk al wist over deze iconische machine.

kilometerstand:9799
Datum eerste inschrijving:29/07/2021
papieren : alle papieren aanwezig
garantie : 1 jaar op onderdelen en uurloon
levering aan huis mogelijk na overleg
verkoopprijs :

voor meer info tel : 011/ 634001 GSM : 0476/566541
Bike service Boelen bvba
weg naar Ellikom 207
3670 oudsbergen
openingsuren : 9.00 tot 12.00 -13.00 tot 19.00 uur
zaterdag open tot 17.00 uur
vrijdag gesloten

Onder voorbehoud van eventuele type fouten!!!

WhatsApp

Contacteer mij over dit artikel via onderstaand formulier: